Visning av vårt showroom – digitalt eller fysiskt

 

Bjud in dina vänner till visning en fredag alternativt söndag!

Du väljer själv om du vill ha en visning på plats i vårt showroom på Sunnebovägen 8, i Nacka alternativt en digital visning via Skype med dina vänner. Oavsett vad du väljer så blir det en mysig visning av Cortenfabrikens produkter med glada skratt där vi guidar både dig och dina vänner bland våra produkter och berättar mer om deras bakgrund.

Vårt showroom är i hemmamiljö för att man ska kunna se våra produkter i en genuin miljö. Här får du vägledning av den som designat Cortenfabrikens produkter och kan i lugn och ro under privat visning välja just de varor som passar dig.

Som tack för ditt engagemang som värdinna får en generös rabatt på ditt eget köp alternativt ett presentkort som gäller i ett år. Denna gåva erbjuds värdinnan oavsett om du väljer att bjuda dina vänner på visning i vårt showroom eller digitalt. Som tack för ditt engagemang som värdinna erbjuds du följande:

  • Total försäljning på 5 000 SEK / 500 EUR. Ett presentkort på 200 kr / EUR 20 alternativt 20% på en produkt som kostar under 1 000 SEK / 100 EUR
  • Total försäljning på 10 000 SEK / 1 000 EUR. Ett presentkort på 500 kr / EUR 50 alternativt 20% på en produkt som kostar under 2 500 SEK / 250 EUR
  • Total försäljning på 20 000 SEK / 2 000 EUR. Ett presentkort på 1 500 kr / EUR 150 alternativt 20% på en produkt som kostar under 7 500 SEK / 750 EUR

 

Visning via gratis Skypevideomöte

Det är inte svårt att vara värdinna och genomföra en visning. Det är faktiskt bara kul och en ypperlig anledning att träffa sina vänner! Oavsett om ni ses i vårt showroom eller digitalt. Vill du bjuda in till digital visning gör du det enkelt via Skype.

Det är enkelt – skapa en länk och dela den med de som du vill ska delta i visningen. Ingen registrering krävs för att skapa ett möte. Även om du inte har Skype kan du använda detta verktyg i din webbläsare. Bjud in upp till 99 personer (och dig själv) till visning och dra nytta ett kostnadsfritt videosamtal via Skype genom att boka på: https://www.skype.com/sv/free-conference-call/.

När du registrerat ditt videosamtal kopierar du länken som genereras för samtalet. Du delar den med de vänner du vill bjuda in till visning och klistrar även in länken till mötet i formuläret nedan.

För mer information om våra visningar kontakta Cortenfabriken eller skriv till oss på webshop@cortenfabriken.se

Kalendern laddas…
Powered by Booking Calendar