L-stöd för stödmur & stora planteringskärl

L-stöd till trädgård för att skapa en måttanpassad stödmur eller stora blomlådor. Ett kantstål i upp till 3-meterssektioner med möjlighet att välja mellan Corten alt galvat stål. Använd priskalkyl nedan för att skapa stödmur, trädgårdskant, kantmur alternativt blomlåda.

Ingen svetsning krävs till dessa L-stöd då de skruvas ihop med dess sidopaneler.

För att kunna erbjuda så förmånliga fraktpriser till er som möjligt jämför vi fraktpris manuellt mellan olika fraktbolag baserat på er leveransadress och önskade varuvolym. 

Leveranstid: Kalkylera pris på varor direkt online och skicka in till oss för att få en fullständig offert. Varor skickas till er ca 14 dagar efter inkommen betalning. 

Måttanpassa med upp till 3-meterslängder

Vi erbjuder L-stöd som är underhållsfria, hållbara & tillverkade av Cortenstål

Måttanpassa och beställ en underhållsfri stödmur, trädgårdskant eller blomlåda med hjälp av våra L-stöd som produceras i sektioner. Välj tjocklek på kantstål och höjd nedan. Vi erbjuder alltifrån 2,5 till 3-meters sektioner för att undvika ett plottrigt utseende för er kantmur.

Om du vill belysa din stödmur / blomlåda kan du beställa med en böjd överkant som pekar framåt på er trädgårdskant. Vi erbjuder även överkanter som böjs bakåt. Genom att bocka den övre delen får du en starkare kantmur än om man använder en rak överdel. Därför erbjuder vi endast med böjd överkant. 

Långa L-stöd är snygga men dyra att frakta. Allt utöver 120×80 cm (normal pall) blir dyrt att frakta. Väljer du att köpa korta Cortenplåtar riskerar du att det ser mindre tilltalande ut. Speciellt om du behöver flera i rad. Med hjälp av vårt alternativ behöver du ingen svetsare för att uppnå en stark vägg. Du skruvar helt enkelt ihop varje L-stöd sektion för sektion vilket är billigare än att svetsa ihop din stödmur.

Pga ovan kan det vara värt att överväga så långa längder som upp till 3-meters längder för kantstål. Detta även om frakten blir dyrare. Det är lite av en smaksak hur tjock man vill att plåten till L-stöd ska vara. Ju tjockare desto längre kommer er kantmur hålla och desto bättre bärkraft vid tung motvikt till er trädgårdskant.

MÅTTANPASSA LÅNGA PLANTERINGSKÄRL

Vi erbjuder även måttanpassade modulbaserade sektioner, med eller utan isolering. Max längd per modul är 3 meter. Vid intresse skicka e-mail till webshop@cortenfabriken.se.

Ange följande för komplett offert:

  • önskad storlek per modul (LxBxH)
  • tjocklek på stål (3 alt 4 mm)
  • om ni vill ha isolering (30 alt 50 mm)
  • leveransadress
Spela video om Måttanpassade och underhållsfria L-stöd i Corten med bockad överkant. Upp till 3-meterssektioner. Kalkylera priser online till din stödmur alternativt blomlåda

Demo av modulbaserad blomlåda

Formulär för offertförfrågan av måttanpassade L-stöd

OBS!  Fyll i alla blanka fält nedan för prisberäkning av L-stöd / stödmur och skicka in till oss.